Get Adobe Flash player

Kontakt

Ansambel Veseli Dolenjci


Mob.: 031 253 281 (Primož)
veselidolenjci@gmail.com

VIDEO: Povej dekle

Dosežki

medalja2

Osvojili drugo mesto Narodnjakove e-Viže 2012

Na izboru za najboljšo vižo leta 2012 spletnega portala Narodnjak.si smo s skladbo "Kaj mi bo taka pomlad" osvojili skupno 2. mesto.

Hvala vsem za oddane glasove in izkazano podporo! 

Zmagovalci Veselega vrtiljaka 2012

Veseli Dolenjci smo zmagali na izboru Radia Veseljak za letno zmagovalno narodno-zabavno skladbo Veselega vrtiljaka 2012, kjer je naša skladba Poslana iz nebes osvojila največ točk. Vsem, ki ste na kakor koli način glasovali za nas se najlepše zahvaljujemo in vas vabimo, da nas spremljate še naprej.

dol_toplice2012

Festival Dolenjske Toplice 2012


V sredo, 26. decembra 2012 ob 17.00 smo se Veseli Dolenjci udeležili 8. Novoletnega festivala narodno-zabavne glasbe Dolenjske Toplice, kjer smo se predstavili z našo novo skladbo ˝Pozabljen božič˝ (Marjan Turk/Darinka Kovač/Marjan Turk), s katero smo si prisvojili zlatega termalčka in 3. mesto po izboru občinstva.

 

veseli_dolenjci-vurberk2012 Festival Vurberk 2012

6.6.2012 smo se udeležili festivala Vurberk 2012 kjer smo prejeli nagrado za najboljšo večglasno vokalno izvedbo “plaketa Jožeta Šifrarja”. Domov smo odnesli tudi tretjo glavno nagrado festivala – bronastega zmaja, ki je seštevek ocen strokovne komisije, komisije radijskih postaj in glasovanja občinstva.

Na grajskem dvorišču gradu Vurberk smo nastopili z valčkom “Kaj mi bo taka pomlad”, ki sta ga ustvarila avtorica besedila Majda Rebernik ter Peter Fink, avtor melodije in aranžmaja. Pri polki “Nocoj pri tebi bom zaspal” sta sodelovala Matej Kocjančič, ki je napisal besedilo ter Marjan Turk, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma.

veseli_dolenjci-dol_topliceFestival Dolenjske Toplice 2011

V ponedeljek, 26. decembra 2011 ob 17.00 smo se Veseli Dolenjci udeležili 7. Novoletnega festivala narodno-zabavne glasbe Dolenjske Toplice, kjer smo po vsem našem trudu, ki smo ga vložili v našo skladbo ”Poslana iz nebes” prejeli 3. nagrado po izboru strokovne komisije.

 


veseli_dolenjci_vurberk2011Festival Vurberk 2011

Na jubilejnem, 20. festivalu Vurberk, ki je potekal 18. junija 2011, smo nastopili tudi mi s skladbama "Vse to si ti" (Marjan Turk/Darinka Kovač/Marjan Turk) in "Še zadnjič" (Marjan Turk/Matej Kocjančič/Marjan Turk).

Z nagrado nas je nagradilo in podprlo zbrano občinstvo na vurberškem gradu.